Brygger: daniel Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse) Ekstra ingredienser: rabarber OG: 1040 FG: 1012 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 3,6% Beregnet IBU: 2,36 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] vört [B]Humle og krydder[/B] 10g citra [B]Andre ingredienser[/B] 2 kg rabarbra [B]Meskeinformasjon[/B] 65grader i 3 timer [B]Gjæring[/B] Gjærtype: us05 Gjærmengde: 30g Informasjon om gjæring: starter på 15 grader i 4 dager og sakte går opp til 17 grader. 3 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. desember 2019 Flasket: 13. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F