Brygger: daniel
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser: rabarber
OG: 1040
FG: 1012
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 3,6%
Beregnet IBU: 2,36
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
vört

[B]Humle og krydder[/B]
10g citra

[B]Andre ingredienser[/B]
2 kg rabarbra

[B]Meskeinformasjon[/B]
65grader i 3 timer

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: us05
Gjærmengde: 30g
Informasjon om gjæring:
starter på 15 grader i 4 dager og sakte går opp til 17 grader. 3 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. desember 2019
Flasket: 13. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F