Brygger: Stein Norem Wisted Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5C Engelsk dark mild OG: 1030 FG: 1007 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 19,5l Alkoholstyrke: 3,3% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 34 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter PM - 2 kg Crystal #120 - 0,135 kg Ambwe #60 - 0,135 kg Black #900 - 0.050 kg Chokolate #800 - 0,050 kg [B]Humle og krydder[/B] EKG - 20 gr - 60 min EKG - 20 gr - 30 min EKG - 14 gr - 1 min Target - 6 gr - 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 London Ale Gjærmengde: 1 liter starter Informasjon om gjæring: 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2019 Flasket: 2. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N