Brygger: Stein Norem Wisted
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5C Engelsk dark mild
OG: 1030
FG: 1007
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 19,5l
Alkoholstyrke: 3,3%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 34 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter PM - 2 kg
Crystal #120 - 0,135 kg
Ambwe #60 - 0,135 kg
Black #900 - 0.050 kg
Chokolate #800 - 0,050 kg

[B]Humle og krydder[/B]
EKG - 20 gr - 60 min
EKG - 20 gr - 30 min
EKG - 14 gr - 1 min
Target - 6 gr - 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013 London Ale
Gjærmengde: 1 liter starter
Informasjon om gjæring:
20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2019
Flasket: 2. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N