Brygger: Raymond Olav Reite Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1,054 FG: 1,016 Mengde vørter: 13,0l Mengde ferdig øl: 11,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 76,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter pale malt - 72,2% Brown malt - 12,2% Dark crystal malt - 8,7% Chocolate malt - 6,5% [B]Humle og krydder[/B] Fuggles 20g - 60 min. Fuggles 10g - 15 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67C 60 min. 75C 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: 17C 10 dager 20C 16 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. januar 2020 Flasket: 6. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F