Brygger: Raymond Olav Reite
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1,054
FG: 1,016
Mengde vørter: 13,0l
Mengde ferdig øl: 11,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 76,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter pale malt - 72,2%
Brown malt - 12,2%
Dark crystal malt - 8,7%
Chocolate malt - 6,5%

[B]Humle og krydder[/B]
Fuggles 20g - 60 min.
Fuggles 10g - 15 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67C 60 min.
75C 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
17C 10 dager
20C 16 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. januar 2020
Flasket: 6. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F