Brygger: Hans Petter Kristoffersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydderøl (basistype 3C Doppelbock) Ekstra ingredienser: Bringbær- Chili OG: 1070 FG: 1020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 11,0 Beregnet farge: 43 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt. Munich l Munich ll Crystal pale cara blond carafa lll Honning. [B]Humle og krydder[/B] aurora saaz Bringebær chili vanilje [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] mesking 1 time i 67-68 grader Utmesk 15min i 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M84 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjæret på vanlige plast gjæringskar i 16-18 grader. [B]Kommentarer[/B] Medbrygger May Jorun Røkenes Brygget er inspirert av Nøisom sin bringebær/chili stout. Her har vi prøvd og lage en julevariant med friske bringbær og chili. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. september 2019 Flasket: 28. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N