Brygger: Hans Petter Kristoffersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydderøl (basistype 3C Doppelbock)
Ekstra ingredienser: Bringbær- Chili
OG: 1070
FG: 1020
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 11,0
Beregnet farge: 43 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt.
Munich l
Munich ll
Crystal pale
cara blond
carafa lll
Honning.

[B]Humle og krydder[/B]
aurora
saaz
Bringebær
chili
vanilje

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
mesking 1 time i 67-68 grader
Utmesk 15min i 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: M84
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjæret på vanlige plast gjæringskar i 16-18 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Medbrygger May Jorun Røkenes

Brygget er inspirert av Nøisom sin bringebær/chili stout.
Her har vi prøvd og lage en julevariant med friske bringbær og chili.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. september 2019
Flasket: 28. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N