Brygger: Lars Erik Vingnesengen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8C Oatmeal stout
OG: 1,052
FG: 1,020
Mengde vørter: 23,5l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,2%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 94 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Flaket havre
Munich 25
Melanoidin
Pale crystal
Roasted barley
Chocolate lys
Chocolate malt crisp

[B]Humle og krydder[/B]
Aurora
Bobek
Columbus

[B]Andre ingredienser[/B]
CaCl2
MgSO4
CaSO4

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 @ 55min
72 @ 15min
78 @ 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 007
Gjærmengde: Ca 260mrd celler
Informasjon om gjæring:
20C

[B]Kommentarer[/B]
Clone av Nøgne Ø havrestout

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. desember 2019
Flasket: 25. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F