Brygger: Lars Erik Vingnesengen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1,052 FG: 1,020 Mengde vørter: 23,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,2% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 94 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Flaket havre Munich 25 Melanoidin Pale crystal Roasted barley Chocolate lys Chocolate malt crisp [B]Humle og krydder[/B] Aurora Bobek Columbus [B]Andre ingredienser[/B] CaCl2 MgSO4 CaSO4 [B]Meskeinformasjon[/B] 66 @ 55min 72 @ 15min 78 @ 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 007 Gjærmengde: Ca 260mrd celler Informasjon om gjæring: 20C [B]Kommentarer[/B] Clone av Nøgne Ø havrestout [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. desember 2019 Flasket: 25. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F