Brygger: Ove Utland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 12D Flamsk brun/Oud bruin) Ekstra ingredienser: OG: 1062 FG: 1010 Mengde vørter: 78,0l Mengde ferdig øl: 65,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 15 kg pils 1 kg munchner 1,2 kg crystal malt 1,2 kg Spesial b [B]Humle og krydder[/B] Ekg 100 gr. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesker på 67 grader i 90 min, skyller på 78 grader, justerer ph med lactol til 5,5 i mesk. Koker i 60 min. Kjøler ti 40 grader senker ph til 4,5 med lactol. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04, wlp653 Gjærmengde: 2 pakker rehydrert Informasjon om gjæring: pumper til tank tilsetter sour pitch. Holdes på 40 til ph:3,5 kjøler til 20, tisetter ren oksygen og tilsetter gjær og humle. Gjærer i 8 dg primær, deretter sekundær på eikefat i 3 uker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. mars 2019 Flasket: 14. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N