Brygger: Beerzebub Brewing Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,056 FG: 1,005 Mengde vørter: 47,0l Mengde ferdig øl: 44,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Palemalt Carapils Hvetemalt Flaket mais flaket havre acidulated malt carafa I [B]Humle og krydder[/B] magnum mosaic saaz simcoe [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 50c 66c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saison/brett blend Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 19c 24 t 20c 3 dager 22c 2 dager 24 i 2 uker 25c en uke [B]Kommentarer[/B] Gjærtypen er fra The Yeast bay, Saison/brett-blend! [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. april 2018 Flasket: 29. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F