Brygger: Beerzebub Brewing
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,056
FG: 1,005
Mengde vørter: 47,0l
Mengde ferdig øl: 44,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Palemalt
Carapils
Hvetemalt
Flaket mais
flaket havre
acidulated malt
carafa I

[B]Humle og krydder[/B]
magnum
mosaic
saaz
simcoe

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
50c
66c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saison/brett blend
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
19c 24 t
20c 3 dager
22c 2 dager
24 i 2 uker
25c en uke

[B]Kommentarer[/B]
Gjærtypen er fra The Yeast bay, Saison/brett-blend!

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. april 2018
Flasket: 29. april 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F