Brygger: Eskil Eriksen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: Sjokolade OG: 1,100 FG: 10,030 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 90,0 Beregnet farge: 89 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9000 g Pale Malt 200 g Special B 234 Pale Choco 350 g Choco 300 g Roasted Barley 400 g havre [B]Humle og krydder[/B] Herkules 17.7% 39 g 60 min Summit 16.6 % 53 g 60 minutt [B]Andre ingredienser[/B] 400 g laktose 1l Cholaca. [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 90 min 75 grader 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: iht Mr.Malty Informasjon om gjæring: 18 - 20 grader i 21 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. juni 2019 Flasket: 21. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F