Brygger: Eskil Eriksen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser: Sjokolade
OG: 1,100
FG: 10,030
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 90,0
Beregnet farge: 89 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9000 g Pale Malt
200 g Special B
234 Pale Choco
350 g Choco
300 g Roasted Barley
400 g havre

[B]Humle og krydder[/B]
Herkules 17.7% 39 g 60 min
Summit 16.6 % 53 g 60 minutt

[B]Andre ingredienser[/B]
400 g laktose
1l Cholaca.

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 90 min
75 grader 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: iht Mr.Malty
Informasjon om gjæring:
18 - 20 grader i 21 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. juni 2019
Flasket: 21. juli 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F