Brygger: Morten Wenæs Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 7C Belgisk wit) Ekstra ingredienser: Tørket hylleblomst OG: 1,049 FG: 1,010 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 16,7 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils, Ireks, 4 EBC, 5 kg Flaka hvete - 2 EBC, 5 kg Flaka havre - 2 EBC, 0,35 kg [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Magnum - 10,2 % alpha - 30 gram - 60 min Saaz - 2,2 % alpha - 55 gram -15 min Hylleblomst, tørket - 50 gram - 5 min Appelsin Zest - 270 gram - 5 min Korianderfrø knust - 27,5 gram - 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Kalsiumsulfat/ CaSO4 - 2g/10L - vannjustering Kalsiumklorid/ CaCL2 - 1g/10L - vannjustering Gjærnæring 1 ts 15 min Whirlflock 1 tbl 7 min [B]Meskeinformasjon[/B] 55 grader i 10 min 65 grader i 60 min 72 grader i 30 min 76 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp400 Gjærmengde: 300 milliarder Informasjon om gjæring: 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. november 2019 Flasket: 17. desember 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N