Brygger: Morten Wenæs
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 7C Belgisk wit)
Ekstra ingredienser: Tørket hylleblomst
OG: 1,049
FG: 1,010
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 16,7
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils, Ireks, 4 EBC, 5 kg
Flaka hvete - 2 EBC, 5 kg
Flaka havre - 2 EBC, 0,35 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Magnum - 10,2 % alpha -	30 gram - 60 min
Saaz - 2,2 % alpha - 55 gram -15 min
Hylleblomst, tørket - 50 gram	- 5 min
Appelsin Zest - 270 gram - 5 min
Korianderfrø knust - 27,5 gram - 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Kalsiumsulfat/ CaSO4 - 2g/10L - vannjustering
Kalsiumklorid/ CaCL2 - 1g/10L - vannjustering
Gjærnæring 1 ts 15 min
Whirlflock 1 tbl 7 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
55 grader i 10 min
65 grader i 60 min
72 grader i 30 min
76 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp400
Gjærmengde: 300 milliarder
Informasjon om gjæring:
20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. november 2019
Flasket: 17. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N