Brygger: Dag Hovland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Heimabrugg OG: 1,080 FG: 1,015 Mengde vørter: 10,0l Mengde ferdig øl: 7,0l Alkoholstyrke: 8,3% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt 3,2 kilo Acid malt 100 gram [B]Humle og krydder[/B] Mittelfruh 20 gram x 3 i mesk, kok 60 og kok 15 Einer i meske og skyllevann [B]Andre ingredienser[/B] Gypsum og kalsiumklorid till vannjustering [B]Meskeinformasjon[/B] Enkelt steg, 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Sigmund voss, yeast Gjærmengde: Halv pakke Informasjon om gjæring: Ca 38 grader i tre dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. november 2019 Flasket: 1. desember 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N