Brygger: Dag Hovland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Heimabrugg
OG: 1,080
FG: 1,015
Mengde vørter: 10,0l
Mengde ferdig øl: 7,0l
Alkoholstyrke: 8,3%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt 3,2 kilo
Acid malt 100  gram

[B]Humle og krydder[/B]
Mittelfruh 20 gram x 3 i mesk, kok 60 og kok 15
Einer i meske og skyllevann

[B]Andre ingredienser[/B]
Gypsum og kalsiumklorid till vannjustering

[B]Meskeinformasjon[/B]
Enkelt steg, 65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Sigmund voss, yeast
Gjærmengde: Halv pakke
Informasjon om gjæring:
Ca 38 grader i tre dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. november 2019
Flasket: 1. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N