Brygger: Christian Melgaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsner OG: 1,050 FG: 1,006 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 57,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11.76 kg (93.1%) — BestMalz Pilsen Malt — Grain — 3.5 EBC 438 g (3.5%) — BestMalz Caramel Pils — Grain — 5 EBC 438 g (3.5%) — BestMalz Wheat Malt — Grain — 4.8 EBC [B]Humle og krydder[/B] 33 g (22 IBU) — Magnum 12% — Boil — 90 min 100 g (8 IBU) — Perle 8% — Boil — 5 min [B]Andre ingredienser[/B] 5 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash 10 g — Gypsum (CaSO4) — Mash 5 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Sparge 6 g — Gypsum (CaSO4) — Sparge 3 items — Whirlfloc — Boil — 15 min 1 tsp — Yeast Nutrients — Boil — 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] Protein — 55 °C — 20 min Temperature — 63 °C — 120 min Temperature — 70 °C — 120 min Temperature — 77 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP833 Ge Gjærmengde: 1148 billion yeast c Informasjon om gjæring: Primary — 10 °C — 4 days Primary — 13 °C — 1 days Primary — 17 °C — 1 days Primary — 19 °C — 2 days Cold Crash — 2 °C — 7 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. oktober 2019 Flasket: 5. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F