Brygger: Christian Melgaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsner
OG: 1,050
FG: 1,006
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 57,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
11.76 kg (93.1%) — BestMalz Pilsen Malt — Grain — 3.5 EBC
438 g (3.5%) — BestMalz Caramel Pils — Grain — 5 EBC
438 g (3.5%) — BestMalz Wheat Malt — Grain — 4.8 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
33 g (22 IBU) — Magnum 12% — Boil — 90 min

100 g (8 IBU) — Perle 8% — Boil — 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
5 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash

10 g — Gypsum (CaSO4) — Mash

5 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Sparge

6 g — Gypsum (CaSO4) — Sparge

3 items — Whirlfloc — Boil — 15 min

1 tsp — Yeast Nutrients — Boil — 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
Protein — 55 °C — 20 min

Temperature — 63 °C — 120 min

Temperature — 70 °C — 120 min

Temperature — 77 °C — 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP833 Ge
Gjærmengde: 1148 billion yeast c
Informasjon om gjæring:
Primary — 10 °C — 4 days

Primary — 13 °C — 1 days

Primary — 17 °C — 1 days

Primary — 19 °C — 2 days

Cold Crash — 2 °C — 7 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. oktober 2019
Flasket: 5. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F