Brygger: Jens Erik Jacobsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1C Tsjekkisk pilsner OG: 1,050 FG: 1,009 Mengde vørter: 11,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 39,5 Beregnet farge: 7,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils malt Pale ale malt Acidulat malt [B]Humle og krydder[/B] Saaz humle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 50 grader celsius o min. 55 grader celcius 10 min. 67 grader celsius 60 min. 68 grader celsius 10 min. 76 grader celsius 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Czech Budejovice Lag Gjærmengde: Ca 1 dl Informasjon om gjæring: 15 grader celsius 14 dager 5 grader celsius 7 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. februar 2020 Flasket: 29. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N