Brygger: Jens Erik Jacobsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1C Tsjekkisk pilsner
OG: 1,050
FG: 1,009
Mengde vørter: 11,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 39,5
Beregnet farge: 7,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils malt
Pale ale malt 
Acidulat malt

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz humle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
50 grader celsius o min.
55 grader celcius 10 min.
67 grader celsius 60 min.
68 grader celsius 10 min.
76 grader celsius 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Czech Budejovice Lag
Gjærmengde: Ca 1 dl
Informasjon om gjæring:
15 grader celsius 14 dager
5 grader celsius 7 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. februar 2020
Flasket: 29. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N