Brygger: Jens Foshaug
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1066
FG: 1010
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 43,0l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 81,5
Beregnet farge: 17,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt, Munich, Caramel, Crystal, Melanoidien

[B]Humle og krydder[/B]
Citra Cryo 23.9 i mengder. Tørrhumlet i to steg (100 g etter en uke, deretter 40 g siste fire dagene)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single step, 67c. Basemalt i 12 timer, spesialmalt 1 time.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale-04
Gjærmengde: 33g
Informasjon om gjæring:
18c tre første dagene, deretter 19c siste 10 dagene

[B]Kommentarer[/B]
Calsiumsulfat, defoam, whirlflock tilført på bryggedagen.

Karbonert på fat, tappet på flaske med mottrykksfyller.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. mars 2019
Flasket: 15. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F