Brygger: Jens Foshaug Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1066 FG: 1010 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 43,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 81,5 Beregnet farge: 17,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt, Munich, Caramel, Crystal, Melanoidien [B]Humle og krydder[/B] Citra Cryo 23.9 i mengder. Tørrhumlet i to steg (100 g etter en uke, deretter 40 g siste fire dagene) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single step, 67c. Basemalt i 12 timer, spesialmalt 1 time. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale-04 Gjærmengde: 33g Informasjon om gjæring: 18c tre første dagene, deretter 19c siste 10 dagene [B]Kommentarer[/B] Calsiumsulfat, defoam, whirlflock tilført på bryggedagen. Karbonert på fat, tappet på flaske med mottrykksfyller. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. mars 2019 Flasket: 15. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F