Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1094 FG: 1024 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 9,2% Beregnet IBU: 97,0 Beregnet farge: 103 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 5 EBC 4500 g Pale Malt 5 EBC 8900 g Cara Munich II 120 EBC 1000 g Chocolate Malt 800 EBC 400 g Roasted Barley 1100 EBC 500 g Cane Sugar (light) 20 EBC 150 g [B]Humle og krydder[/B] Perle 9.0 % 39 g 60 min Columbus 16.0 % 24 g 60 min Challenger 7.3 % 72 g 60 min Crystal 4.9 % 50 g 30 min Crystal 4.9 % 50 g 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk ca 45 liter 66 °C 5 min Mash step 60 °C 60 min Mash step 66 °C 40 min Brukte ca 1/2 time på å nå 78 grader. 78 °C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Dry English A Gjærmengde: stor starter Informasjon om gjæring: 18 grader. 22 grader på slutten [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: 16. november 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N