Brygger: Tom Tallak Solbu
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,050
FG: 1,009
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,5l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 36,4
Beregnet farge: 7,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt 84%
Vienna malt 8%
Hvete malt 8%

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz
Magnum
Hallertauer Mittelfrueh

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 60 min
78 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp800
Gjærmengde: 350 mrd
Informasjon om gjæring:
To uker 10 grder
4 dger 19 grader

[B]Kommentarer[/B]
Gelatinert

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. desember 2018
Flasket: 27. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F