Brygger: Tom Tallak Solbu Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,050 FG: 1,009 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,5l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 36,4 Beregnet farge: 7,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt 84% Vienna malt 8% Hvete malt 8% [B]Humle og krydder[/B] Saaz Magnum Hallertauer Mittelfrueh [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 60 min 78 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp800 Gjærmengde: 350 mrd Informasjon om gjæring: To uker 10 grder 4 dger 19 grader [B]Kommentarer[/B] Gelatinert [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2018 Flasket: 27. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F