Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1,047
FG: 1,011
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
91.5% Castle Malting Chateau Pilsen 
4.3% Weyermann Carapils/Carafoam 
4.3%  Castle Malting Chateau Acid

[B]Humle og krydder[/B]
co2-ekstrakt

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65g 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp850
Gjærmengde: 2pk + starter
Informasjon om gjæring:
10 °C — 4 days
13 °C — 1 days
 17 °C — 1 days
 19 °C — 1 days
 5 °C — 7 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. desember 2019
Flasket: 26. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F