Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1,047 FG: 1,011 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 91.5% Castle Malting Chateau Pilsen 4.3% Weyermann Carapils/Carafoam 4.3% Castle Malting Chateau Acid [B]Humle og krydder[/B] co2-ekstrakt [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65g 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp850 Gjærmengde: 2pk + starter Informasjon om gjæring: 10 °C — 4 days 13 °C — 1 days 17 °C — 1 days 19 °C — 1 days 5 °C — 7 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. desember 2019 Flasket: 26. desember 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F