Brygger: Beerzebub Brewing
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,050
FG: 1,005
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Vienna
flaked corn
hvetemalt
caragold
acidulated malt

[B]Humle og krydder[/B]
magnum
strata
sabro

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63c@60 min
76c@10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP550
Gjærmengde: 1pk+starter
Informasjon om gjæring:
pitchtemp 20c
23c@5D
28c@11D

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. april 2019
Flasket: 23. april 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F