Brygger: Jens Erik Jacobsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,047
FG: 1,006
Mengde vørter: 11,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 4,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils malt
Flaket hvete

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Goldings humle
Hallertau Mittel Frü humle
Koriander frø
Tørket klemmentin skall

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
55 grader celsius i 15 min.
63 grader celsius i 45 min.
70 grader celsius i 25 min.
76 grader celsius i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400
Gjærmengde: 100 ml
Informasjon om gjæring:
22 grader celsius i 16 dager
5 grader celsius i 5 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. april 2022
Flasket: 9. mai 2022
Filtrert: Nei
Karbonering: N