Brygger: Jens Erik Jacobsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,047 FG: 1,006 Mengde vørter: 11,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 4,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils malt Flaket hvete [B]Humle og krydder[/B] East Kent Goldings humle Hallertau Mittel Frü humle Koriander frø Tørket klemmentin skall [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 55 grader celsius i 15 min. 63 grader celsius i 45 min. 70 grader celsius i 25 min. 76 grader celsius i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Gjærmengde: 100 ml Informasjon om gjæring: 22 grader celsius i 16 dager 5 grader celsius i 5 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. april 2022 Flasket: 9. mai 2022 Filtrert: Nei Karbonering: N