Brygger: Johnny Skinstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2A Moderne mørk lager OG: 65 FG: 19 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsen 47,7% Red X 38,7% Carared 3,2% Acidulated 2,6% Munich Dark 2,6% [B]Humle og krydder[/B] Horizon Hallertauer Mittelfrueh Tettnang [B]Andre ingredienser[/B] Milk Sugar (Lactose) 5,2% Calcium Chloride (CaCl2) Gypsum (CaSO4) Lactic Acid Whirlfloc Yeast Nutrients Brewers Clarex oksygen [B]Meskeinformasjon[/B] mesket på 69 grader 90 min utmesk 77 grader 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 34/70 Gjærmengde: 3,5 liter starter Informasjon om gjæring: gjæret på 10 grader i 7 dager øket sakte til 18 grader i 7 dager senket til 0 grader for CC i 3 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. august 2019 Flasket: 11. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F