Brygger: Johnny Skinstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2A Moderne mørk lager
OG: 65
FG: 19
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsen 47,7%
Red X 38,7%
Carared  3,2%
Acidulated 2,6%
Munich Dark 2,6%

[B]Humle og krydder[/B]
Horizon
Hallertauer Mittelfrueh
Tettnang

[B]Andre ingredienser[/B]
Milk Sugar (Lactose) 5,2%
Calcium Chloride (CaCl2)
Gypsum (CaSO4)
Lactic Acid
Whirlfloc
Yeast Nutrients
Brewers Clarex
oksygen

[B]Meskeinformasjon[/B]
mesket på 69 grader 90 min
utmesk 77 grader 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 34/70
Gjærmengde: 3,5 liter starter
Informasjon om gjæring:
gjæret på 10 grader i 7 dager
øket sakte til 18 grader i 7 dager 
senket til 0 grader for CC  i 3 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. august 2019
Flasket: 11. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F