Brygger: Raymond Bertheussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1,051 FG: 1,010 Mengde vørter: 63,0l Mengde ferdig øl: 60,0l Alkoholstyrke: 5,38% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 6,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt 14,25 kg Vienna malt 750 gram [B]Humle og krydder[/B] 100 gram perle 45 min 100 gram east kent goldings 15 min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering 7 gram decacid 14 gram cacl2 10 ml lactic acid Gjærnæring og protafloc [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 55 grader direkte til 63 grader/40 min 67 grader over natten 78 grader 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP029 Gjærmengde: 863 milliarder Informasjon om gjæring: Gjæret i temperaturstyrt kjøleskap. 16 grader 18 grader i 1 dag på slutten av gjæringsforløp [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. januar 2020 Flasket: 15. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F