Brygger: Raymond Bertheussen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1,051
FG: 1,010
Mengde vørter: 63,0l
Mengde ferdig øl: 60,0l
Alkoholstyrke: 5,38%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 6,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt 14,25 kg
Vienna malt 750 gram

[B]Humle og krydder[/B]
100 gram perle 45 min
100 gram east kent goldings 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering
7 gram decacid
14 gram cacl2
10 ml lactic acid

Gjærnæring og protafloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 55 grader
direkte til 63 grader/40 min
67 grader over natten
78 grader 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP029
Gjærmengde: 863 milliarder
Informasjon om gjæring:
Gjæret i temperaturstyrt kjøleskap.
16 grader
18 grader i 1 dag på slutten av gjæringsforløp

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. januar 2020
Flasket: 15. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F