Brygger: Øyvind F. Tvedten Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 1070 FG: 1020 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 13,5 kg (86%) Best Munich Dark 1,5 kg (9,6 %) Best Pilsen Malt 0,4 kg (2.6 %) Best Caramel Munich 0,15 kg (1%) Carafa II Special [B]Humle og krydder[/B] 48 g Magnum (60 min) 30 g Hallertauer Mittelfrüh (15 min) [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring, 1 fellingstablett. 2 ss med oppløst gelantin og sukker til karbonering tilsatt før cold crash og flasking [B]Meskeinformasjon[/B] 67 C i 60 min, 78 C 10 min (utmesk), skylling [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W34/70 Gjærmengde: 5 pk tørr + høstet Informasjon om gjæring: 14 dager 10C, 7 dager 15 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2017 Flasket: 21. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N