Brygger: Vidar Bentestuen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12A Gueuze lambic OG: 1067 FG: 1004 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 5,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4500 g pilsner malt 1500 g hvete flak [B]Humle og krydder[/B] Hallertau 20 g i 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 90 min 75 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Slanter fra div Cant Gjærmengde: Ca 1 liter Informasjon om gjæring: Slanter fra div Cantillon flasker. Bygget opp i starter. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. mai 2016 Flasket: 1. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N