Brygger: Vidar Bentestuen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12A Gueuze lambic
OG: 1067
FG: 1004
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 5,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4500 g pilsner malt
1500 g hvete flak

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau 20 g i 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 90 min
75 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Slanter fra div Cant
Gjærmengde: Ca 1 liter
Informasjon om gjæring:
Slanter fra div Cantillon flasker. Bygget opp i starter.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. mai 2016
Flasket: 1. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N