Brygger: Sigrid Ruyter Smolan Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5H Engelsk barley wine OG: 1108 FG: 1023 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 11,0% Beregnet IBU: 54,0 Beregnet farge: 31,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 19 kg Maris Otter 1,5 kg Crystal (118 EBC) 300 g Dark Crystal (220 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 120 Target (60 min) 40 EKG (10 min) 65 EKG (0 min) [B]Andre ingredienser[/B] vannjustering oksygen til vørter før gjæring [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk 1: 65, 60 min 72, 15 min Mesk 2: 65, 15 min 72, 15 min 78, 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: Rett fra tank Informasjon om gjæring: Husker ikke nøyaktig.. har skrevet det ned et sted [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. juni 2019 Flasket: 15. oktober 2021 Filtrert: Nei Karbonering: N