Brygger: Sigrid Ruyter Smolan
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5H Engelsk barley wine
OG: 1108
FG: 1023
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 11,0%
Beregnet IBU: 54,0
Beregnet farge: 31,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
19 kg Maris Otter 
1,5 kg Crystal (118 EBC) 
300 g Dark Crystal (220 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
120 Target (60 min) 
40 EKG (10 min) 
65 EKG (0 min)

[B]Andre ingredienser[/B]
vannjustering 
oksygen til vørter før gjæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk 1: 
65, 60 min 
72, 15 min 

Mesk 2: 
65, 15 min 
72, 15 min 
78, 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: Rett fra tank
Informasjon om gjæring:
Husker ikke nøyaktig.. har skrevet det ned et sted

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. juni 2019
Flasket: 15. oktober 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: N