Brygger: Christian Melgaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,054
FG: 1,010
Mengde vørter: 56,0l
Mengde ferdig øl: 51,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9.712 kg (75%) — BestMalz Pale Ale — Grain — 6 EBC
1.078 kg (8.3%) — BestMalz Munich — Grain — 15 EBC
860 g (6.6%) — BestMalz Red X — Grain — 30 EBC
435 g (3.4%) — BestMalz Melanoidin — Grain — 70 EBC
435 g (3.4%) — Thomas Fawcett Pale Crystal Malt — Grain — 75 EBC
435 g (3.4%) — BestMalz Wheat Malt — Grain — 4.8 EB

[B]Humle og krydder[/B]
15 g (9 IBU) — Magnum 12% — Boil — 60 min

70 g (22 IBU) — Citra 12% — Boil — 15 min

215 g (10 IBU) — Citra 12% — Aroma — 20 min hopstand @ 75 °C

100 g — Citra 12% — Dry Hop — 7 days

[B]Andre ingredienser[/B]
5 g — Chalk (CaCO3) — Mash

20 g — Gypsum (CaSO4) — Mash

12 g — Gypsum (CaSO4) — Boil

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash in — 50 °C — 0 min

Infusion — 65 °C — 120 min

Mash out — 78 °C — 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP001 C
Gjærmengde: 569 billion yeast ce
Informasjon om gjæring:
Primary — 19 °C — 0 days
CC

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. november 2019
Flasket: 20. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F