Brygger: Christian Melgaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,054 FG: 1,010 Mengde vørter: 56,0l Mengde ferdig øl: 51,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9.712 kg (75%) — BestMalz Pale Ale — Grain — 6 EBC 1.078 kg (8.3%) — BestMalz Munich — Grain — 15 EBC 860 g (6.6%) — BestMalz Red X — Grain — 30 EBC 435 g (3.4%) — BestMalz Melanoidin — Grain — 70 EBC 435 g (3.4%) — Thomas Fawcett Pale Crystal Malt — Grain — 75 EBC 435 g (3.4%) — BestMalz Wheat Malt — Grain — 4.8 EB [B]Humle og krydder[/B] 15 g (9 IBU) — Magnum 12% — Boil — 60 min 70 g (22 IBU) — Citra 12% — Boil — 15 min 215 g (10 IBU) — Citra 12% — Aroma — 20 min hopstand @ 75 °C 100 g — Citra 12% — Dry Hop — 7 days [B]Andre ingredienser[/B] 5 g — Chalk (CaCO3) — Mash 20 g — Gypsum (CaSO4) — Mash 12 g — Gypsum (CaSO4) — Boil [B]Meskeinformasjon[/B] Mash in — 50 °C — 0 min Infusion — 65 °C — 120 min Mash out — 78 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP001 C Gjærmengde: 569 billion yeast ce Informasjon om gjæring: Primary — 19 °C — 0 days CC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. november 2019 Flasket: 20. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F