Brygger: Hans Petter Kristoffersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 13F Klassisk norsk juleøl)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1072
FG: 1017
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 38 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt
Cara Munich II
Cara Munich
Cara hvete
Crystal malt
Carafa 3
Lys candysukker
Brunt candysukker

[B]Humle og krydder[/B]
Styrian Goldings blomst
Goldings blomst
Søtt appelsinskall
Knuste einebær
kakaonibs

[B]Andre ingredienser[/B]
Vaniljepulver

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 60min
78 grader 15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: bohamian lager MJ
Gjærmengde: 2 pk pr 23 liter
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 19 grader i fermanta-saurus

[B]Kommentarer[/B]
Medbrygger: 
May Jorun Røkenes

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. august 2018
Flasket: 12. september 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N