Brygger: Kim Are Kold Gabrielsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5D Altbier OG: 1,046 FG: 1,009 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.5 kg (65.3%) — BestMalz Pilsen Malt — Korn — 3.5 EBC 900 g (16.8%) — BestMalz Munich — Korn — 15 EBC 400 g (7.5%) — BestMalz Melanoidin — Korn — 70 EBC 300 g (5.6%) — BestMalz Munich Dark — Korn — 28 EBC 200 g (3.7%) — BestMalz Caramel Munich I — Korn — 90 EBC 60 g (1.1%) — Weyermann Carafa Special II — Korn — 1100 EBC [B]Humle og krydder[/B] 19 g (27 IBU) — Merkur (Hallertauer Merkur) 13.9% — Kok — 60 min 40 g (11 IBU) — Saphir 4.5% — Kok — 20 min 40 g (3 IBU) — Saaz 3.9% — Kok — 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Temperatur — 67 °C — 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Köln Gjærmengde: Slurry Informasjon om gjæring: Pitch — 14 °C — 2 dager Primær — 15 °C — 5 dager Diacetyl — 19 °C — 7 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. desember 2021 Flasket: 15. januar 2022 Filtrert: Nei Karbonering: N