Brygger: Jogeir Svee Halland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13D Andre røykøl (basistype 13F Stjørdalsøl) Ekstra ingredienser: Honning OG: 1,103 FG: 1,019 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 12,3% Beregnet IBU: 4,9 Beregnet farge: 60,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Egenmaltet bygg (stjørdalsmalt) Pale malt Honning [B]Humle og krydder[/B] Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 30 min 50 grader 60 min 69 grader 10 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Kveik (S. Gjærnes) Gjærmengde: En dæsj Informasjon om gjæring: Pitch gjær på ca. 30 grader og lot den løpe fritt [B]Kommentarer[/B] Brukte spissølet fra et maltøl og tilsatte 3 kg sommerhonning fra Skatval [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. november 2017 Flasket: 18. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N