Brygger: Jogeir Svee Halland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13D Andre røykøl (basistype 13F Stjørdalsøl)
Ekstra ingredienser: Honning
OG: 1,103
FG: 1,019
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 12,3%
Beregnet IBU: 4,9
Beregnet farge: 60,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Egenmaltet bygg (stjørdalsmalt)
Pale malt
Honning

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
30 min 50 grader
60 min 69 grader
10 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Kveik (S. Gjærnes)
Gjærmengde: En dæsj
Informasjon om gjæring:
Pitch gjær på ca. 30 grader og lot den løpe fritt

[B]Kommentarer[/B]
Brukte spissølet fra et maltøl og tilsatte 3 kg sommerhonning fra Skatval

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. november 2017
Flasket: 18. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N