Brygger: Knut Olav Øverby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,073 FG: 1,013 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale [B]Humle og krydder[/B] Mosaic Eukanot [B]Andre ingredienser[/B] Havregryn [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 66,4 grader Celsius [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP067 Coastal Haze Gjærmengde: 1stk pure pitch + st Informasjon om gjæring: 3l starter Gjæret på 19,6 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. februar 2019 Flasket: 22. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F