Brygger: Knut Olav Øverby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,073
FG: 1,013
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Pale

[B]Humle og krydder[/B]
Mosaic
Eukanot

[B]Andre ingredienser[/B]
Havregryn

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 66,4 grader Celsius

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP067 Coastal Haze
Gjærmengde: 1stk pure pitch + st
Informasjon om gjæring:
3l starter
Gjæret på 19,6 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. februar 2019
Flasket: 22. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F