Brygger: Raymond Olav Reite
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4F California common/steam beer
OG: 1,052
FG: 1,011
Mengde vørter: 21,9l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter pale malt - 89,8%
Pale crystal malt (75 EBC) - 5,2%
Dark crystal malt (300 EBC) - 4%
Pale chocolate malt (675 EBC) - 1%

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer 18g - 60 min.
Northern Brewer 15g - 20 min.
Northern Brewer 15g - 0 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65C 60 min.
75C 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP810
Gjærmengde: ca. 200 milliarder
Informasjon om gjæring:
16C 17 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. desember 2019
Flasket: 14. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F