Brygger: Raymond Olav Reite Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4F California common/steam beer OG: 1,052 FG: 1,011 Mengde vørter: 21,9l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter pale malt - 89,8% Pale crystal malt (75 EBC) - 5,2% Dark crystal malt (300 EBC) - 4% Pale chocolate malt (675 EBC) - 1% [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer 18g - 60 min. Northern Brewer 15g - 20 min. Northern Brewer 15g - 0 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65C 60 min. 75C 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP810 Gjærmengde: ca. 200 milliarder Informasjon om gjæring: 16C 17 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. desember 2019 Flasket: 14. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F