Brygger: Andreas Rosén Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10C Biere de garde OG: 1,069 FG: 1,014 Mengde vørter: 11,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Pilsen Malt 6,00 kg Best Munich Malt Dark 1,00 kg Best Vienna Malt 400 g Weyermann Carared 200 g Brewferm Biscuit Malt 100 g Weyermann Carafa Spesial II 30 g Sukker 400 g [B]Humle og krydder[/B] 25,00 g Northern Brewer 10,00% 60,0 min 12,00 g Hallertauer Mittelfrueh 4,50% 15,0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 2-stegs infusjon 65/72 grader med batch sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 830 Gjærmengde: omtrent 400 milliard Informasjon om gjæring: 14 dager på 12 grader 7 dager på 15 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. mars 2019 Flasket: 24. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N