Brygger: Andreas Rosén
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10C Biere de garde
OG: 1,069
FG: 1,014
Mengde vørter: 11,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best Pilsen Malt 6,00 kg
Best Munich Malt Dark 1,00 kg
Best Vienna Malt 400 g 
Weyermann Carared 200 g
Brewferm Biscuit Malt 100 g
Weyermann Carafa Spesial II 30 g
Sukker 400 g

[B]Humle og krydder[/B]
25,00 g Northern Brewer 10,00% 60,0 min	
12,00 g Hallertauer Mittelfrueh 4,50% 15,0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
2-stegs infusjon 65/72 grader med batch sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 830
Gjærmengde: omtrent 400 milliard
Informasjon om gjæring:
14 dager på 12 grader
7 dager på 15 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. mars 2019
Flasket: 24. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N