Brygger: Øyvind Svanæs
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1053
FG: 1010
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt : 4500
Rugmalt : 1000
caramunich 1 : 100gr
Flaket Ris : 400 gr

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 25 gr 60 min
Tettnanger . 30 gr 15 min
Tettnanger . 15 gr - 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader - 60 min
utmesk 78 grader - 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 590
Gjærmengde: slurry
Informasjon om gjæring:
20-24 grader 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2019
Flasket: 30. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F