Brygger: Øyvind Svanæs Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1053 FG: 1010 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt : 4500 Rugmalt : 1000 caramunich 1 : 100gr Flaket Ris : 400 gr [B]Humle og krydder[/B] Magnum 25 gr 60 min Tettnanger . 30 gr 15 min Tettnanger . 15 gr - 0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader - 60 min utmesk 78 grader - 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 590 Gjærmengde: slurry Informasjon om gjæring: 20-24 grader 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2019 Flasket: 30. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F