Brygger: daniel Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8B Sweet stout) Ekstra ingredienser: kakaonibs, vanilje, cocos OG: 1055 FG: 1012 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 90 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] vört [B]Humle og krydder[/B] 20g simcoe 60 min 20 goldings 10 min 20g golding 0 min 4 dl kakaonibs 1800g laktose 3 vanilje stenger 2kg kokosflarn [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65grader 1 time 68 grader 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: empire ale m15 Gjærmengde: 30g Informasjon om gjæring: starter på 15 grader og öker til 17 grader. 3 uker gjäring [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. november 2019 Flasket: 13. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F