Brygger: daniel
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8B Sweet stout)
Ekstra ingredienser: kakaonibs, vanilje, cocos
OG: 1055
FG: 1012
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 90 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
vört

[B]Humle og krydder[/B]
20g simcoe 60 min
20 goldings 10 min
20g golding 0 min

4 dl kakaonibs
1800g laktose
3 vanilje stenger
2kg kokosflarn

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65grader 1 time
68 grader 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: empire ale m15
Gjærmengde: 30g
Informasjon om gjæring:
starter på 15 grader og öker til 17 grader. 3 uker gjäring

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. november 2019
Flasket: 13. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F