Brygger: Finn Berger
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsner
OG: 1,050
FG: 1,012
Mengde vørter: 32,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,7 kg pilsnermalt
0,3 kg Carahell
0,2 kg syremalt

[B]Humle og krydder[/B]
50 gr Perle @ 60
40 gr Mittelfrüh @ 10
40 gr Mittelfrüh @ 5

[B]Andre ingredienser[/B]
5 gr Supermoss @ 5
3 ts kalsiumsulfat + 1,5 ts kalsiumklorid, fordelt på mesk og kok

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 65 + 72 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833
Gjærmengde: 500 milliarder celle
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 10 grader. Diacetylrast på 16 grader

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med vørter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. januar 2020
Flasket: 27. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N