Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/bruin
OG: 1,065
FG: 1,012
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter – 2400 g
Pilsmalt – 2000 g
Munich – 500 g
Victory – 500 g
Hvetemalt – 500 g
Special B – 300 g
Sirup D-180 – 300 g

[B]Humle og krydder[/B]
Challenger 20 g @ 60 min
Goldings – 15 g @ 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc, gjærnæring, Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 C i 60 min
72 C i 30 min
78 C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: Starter, ca 1,5 l
Informasjon om gjæring:
12 dager @ 18 C
2 dager @ 20 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. september 2019
Flasket: 1. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N