Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/bruin OG: 1,065 FG: 1,012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter – 2400 g Pilsmalt – 2000 g Munich – 500 g Victory – 500 g Hvetemalt – 500 g Special B – 300 g Sirup D-180 – 300 g [B]Humle og krydder[/B] Challenger 20 g @ 60 min Goldings – 15 g @ 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc, gjærnæring, Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 64 C i 60 min 72 C i 30 min 78 C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: Starter, ca 1,5 l Informasjon om gjæring: 12 dager @ 18 C 2 dager @ 20 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. september 2019 Flasket: 1. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N