Brygger: Andreas Rosén
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,077
FG: 1,016
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 8,1%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 37 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,00 kg Munich Malt Dark- 10L
5,00 kg Pilsner 
0,70 kg Caramunich II 45L
0,06 kg Carafa II

[B]Humle og krydder[/B]
25,00 g Northern Brewer 10,00% 60,0 min
10,00 g Hallertauer Mittelfrueh 4,00 % 20,0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Decoction mash 54, 67 og 72 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 830
Gjærmengde: 750 milliard celler
Informasjon om gjæring:
10 grader i 28 dager
12 grader i 14 dager
gradvis kjøling til 3 grader i 3 måneder

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2019
Flasket: 2. juni 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N