Brygger: Andreas Rosén Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,077 FG: 1,016 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 8,1% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,00 kg Munich Malt Dark- 10L 5,00 kg Pilsner 0,70 kg Caramunich II 45L 0,06 kg Carafa II [B]Humle og krydder[/B] 25,00 g Northern Brewer 10,00% 60,0 min 10,00 g Hallertauer Mittelfrueh 4,00 % 20,0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Decoction mash 54, 67 og 72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 830 Gjærmengde: 750 milliard celler Informasjon om gjæring: 10 grader i 28 dager 12 grader i 14 dager gradvis kjøling til 3 grader i 3 måneder [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2019 Flasket: 2. juni 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N