Brygger: Per Harald Mathisen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1052 FG: 1014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt 5,3 kg Maris Otter 0,6kg Blackmalt [B]Humle og krydder[/B] 50gr. Cascade 60 min [B]Andre ingredienser[/B] 5 gr. Lakris 10 min 100 Apelsinskall Tørr 7 dgr. [B]Meskeinformasjon[/B] 60min. 66,5-67,5 grader Stabil temp gjennom hele mesken. Utmesk 78 grader 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-04 Gjærmengde: 2 pk tørr Informasjon om gjæring: 14 dgr. 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. oktober 2018 Flasket: 15. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F