Brygger: Per Harald Mathisen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1052
FG: 1014
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt
5,3 kg Maris Otter
0,6kg Blackmalt

[B]Humle og krydder[/B]
50gr. Cascade   60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
5 gr. Lakris         10 min
100 Apelsinskall  Tørr 7 dgr.

[B]Meskeinformasjon[/B]
60min. 66,5-67,5 grader
Stabil temp gjennom hele mesken.
Utmesk 78 grader 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale S-04
Gjærmengde: 2 pk tørr
Informasjon om gjæring:
14 dgr.  18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. oktober 2018
Flasket: 15. desember 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F