Brygger: Svein Iversbakken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,054 FG: 1,011 Mengde vørter: 51,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8.6kg Pale Ale malt 8.5 EBC 2 kg Vienna 5.5 EBC 0.4 kg Pale Crystal malt 75 EBC [B]Humle og krydder[/B] 30g Amarillo 9.2% 20 min 25g Centennial 8.5% 20 min 45g Amarillo 9.2% 10 min 45g Centennial 8.5% 10 min 45g Amarillo 9.2% 1 min 45g Centennial 8.5% 1 min 60g Citra 11.6% Tørrhumle 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] 1 tabl Whirlfloc 15 min 1 ts gjærnæring 15 min 15 dråper Brewers Clarex CaCl2 - 3.75 g mash + 2.65g sparge MgSO4 - 7.39g mash + 5.21g sparge CaSO4 - 16.01g mash+ 11.29g sparge Lactic acid - 1.32ml sparge [B]Meskeinformasjon[/B] Mesker 68 grader i 60 min 78 grader i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 448 Billion Informasjon om gjæring: Starter 2 pk i 2.5 liter 448 Billion celler Gjæret 14 dager på 18 grader. CC 2 dager før tapping Trub tappet etter 1 dag Gjær høstet dag 6 [B]Kommentarer[/B] Merknad til flasketapping : Karbonert på fat 2/2-2019 og lagret til 17/3 før tapping på flaske. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. januar 2019 Flasket: 17. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F