Brygger: May Jorun Røkenes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 7A Weizen (sydtysk))
Ekstra ingredienser: Aprikos ekstrakt
OG: 48
FG: 16
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 44,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 14,98
Beregnet farge: 7,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pale ale
pilsner
hvete
flaka mais
cara hvete

[B]Humle og krydder[/B]
humle fra solbergelva ( Privat hage)
Citra
Klementin skall

[B]Andre ingredienser[/B]
Aprikos ekstrakt

[B]Meskeinformasjon[/B]
ca 69 grader i 60 min
ca 76 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 840
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 25 dager på ca 18-21 grader

[B]Kommentarer[/B]
Høida Bryggeri - May Jorun Røkenes og Hans Petter Kristoffersen

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. april 2019
Flasket: 11. mai 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N