Brygger: May Jorun Røkenes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 7A Weizen (sydtysk)) Ekstra ingredienser: Aprikos ekstrakt OG: 48 FG: 16 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 44,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 14,98 Beregnet farge: 7,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pale ale pilsner hvete flaka mais cara hvete [B]Humle og krydder[/B] humle fra solbergelva ( Privat hage) Citra Klementin skall [B]Andre ingredienser[/B] Aprikos ekstrakt [B]Meskeinformasjon[/B] ca 69 grader i 60 min ca 76 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 840 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjæret i 25 dager på ca 18-21 grader [B]Kommentarer[/B] Høida Bryggeri - May Jorun Røkenes og Hans Petter Kristoffersen [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. april 2019 Flasket: 11. mai 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N