Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1067
FG: 1008
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 19,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt	3	EBC	5500	g	
Melanoidin Malt	69	EBC	250	g	
Wheat Malt	3	EBC	750	g	
Aroma Malt	150	EBC	250	g	
Cane Sugar (light)	20	EBC	1000	g	
Cane Sugar (light)	20	EBC	270	g	(karbonerinssukker)

(Melanoiden ble tatt med pga. en feilvurdering)

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz	3.5	%	50	g	60	min	
Perle	9.0	%	10	g	60	min

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering: (for 25 liter)
1 korker Lactol
CaSO4 (meskevann): 4,5 gram
CaCl2 (meskevann): 4,5 gram
CaCO3 (kun mesk): 9 gram
NaHCO3 (kun mesk): 4,5 gram

Gjærnæring og IrishMoss

[B]Meskeinformasjon[/B]
45 liter meskevann-no sparge.

Mash step	66	°C	60	min	
Mash step	78	°C	10	min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: SafAle T-58
Gjærmengde: 3 pakker gjær
Informasjon om gjæring:
Gjæren ble pitchet lavt, ned mot 14 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. november 2018
Flasket: 17. november 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N