Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1067 FG: 1008 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 27,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 19,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 5500 g Melanoidin Malt 69 EBC 250 g Wheat Malt 3 EBC 750 g Aroma Malt 150 EBC 250 g Cane Sugar (light) 20 EBC 1000 g Cane Sugar (light) 20 EBC 270 g (karbonerinssukker) (Melanoiden ble tatt med pga. en feilvurdering) [B]Humle og krydder[/B] Saaz 3.5 % 50 g 60 min Perle 9.0 % 10 g 60 min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering: (for 25 liter) 1 korker Lactol CaSO4 (meskevann): 4,5 gram CaCl2 (meskevann): 4,5 gram CaCO3 (kun mesk): 9 gram NaHCO3 (kun mesk): 4,5 gram Gjærnæring og IrishMoss [B]Meskeinformasjon[/B] 45 liter meskevann-no sparge. Mash step 66 °C 60 min Mash step 78 °C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: SafAle T-58 Gjærmengde: 3 pakker gjær Informasjon om gjæring: Gjæren ble pitchet lavt, ned mot 14 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. november 2018 Flasket: 17. november 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N