Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1,046 FG: 1,007 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils malt - 4000 g Munich, lys - 200 g Carahell - 200 g Syremalt - 140 g [B]Humle og krydder[/B] 60 min Magnum, 18 g 5 min Tettnang, 10 g [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc. gjærnæring, Brewes Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 64 C i 60 min 72 C i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: Starter, ca 1,2 l Informasjon om gjæring: 18 grader i 12 døgn 20 grader i 2 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. desember 2019 Flasket: 14. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F