Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1,046
FG: 1,007
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils malt - 4000 g
Munich, lys - 200 g
Carahell - 200 g
Syremalt - 140 g

[B]Humle og krydder[/B]
60 min Magnum, 18 g
5 min Tettnang, 10 g

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc. gjærnæring, Brewes Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 C i 60 min
72 C i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: Starter, ca 1,2 l
Informasjon om gjæring:
18 grader i 12 døgn
20 grader i 2 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. desember 2019
Flasket: 14. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F