Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4D Engelsk golden ale OG: 1,058 FG: 1,015 Mengde vørter: 14,5l Mengde ferdig øl: 11,5l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 14,0 Beregnet farge: 9,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,1 kg Maris Otter 540 gram Hvete 350 gram flaka Hvete 350 gram flaka Havre 140 gram Acid [B]Humle og krydder[/B] 4 gram Chinook FWH 20 gram Chinook 5 min. 38 gram Chinook 0 min. 30 gram Summit 0 min. 40 gram Chinook 14 dager 20 gram Summit 14 dager 60 gram Summit 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] 1 stk Whirlfloc 15 min. 1 teskje gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min. 72 grader i 15 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Vermont Gjærmengde: ca 200bill. celler Informasjon om gjæring: Pitch 20 grader 4 dager 18 grader 2 dager 20 grader. Resta 21 grader. CC 2 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. februar 2019 Flasket: 12. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F