Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4D Engelsk golden ale
OG: 1,058
FG: 1,015
Mengde vørter: 14,5l
Mengde ferdig øl: 11,5l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 14,0
Beregnet farge: 9,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,1 kg Maris Otter
540 gram Hvete
350 gram flaka Hvete
350 gram flaka Havre
140 gram Acid

[B]Humle og krydder[/B]
4 gram Chinook FWH
20 gram Chinook 5 min.
38 gram Chinook 0 min.
30 gram Summit 0 min.
40 gram Chinook 14 dager
20 gram Summit 14 dager
60 gram Summit 7 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
1 stk Whirlfloc 15 min.
1 teskje gjærnæring 10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 min.
72 grader i 15 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Vermont
Gjærmengde: ca 200bill. celler
Informasjon om gjæring:
Pitch 20 grader
4 dager 18 grader
2 dager 20 grader.
Resta 21 grader.
CC 2 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. februar 2019
Flasket: 12. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F