Brygger: Thorbjørn Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,046 FG: 1,010 Mengde vørter: 22,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 6,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Weyermann pils 43,7% Flaket hvete 29,8% Best hvete malt 17,9% Flaket havre 6% Best munich 1,4% [B]Humle og krydder[/B] Mittelfruh 10gr. @ 60min Saaz 8gr. @ 60min Mitttlfruh 8gr. @ 15min Saaz 5gr. @ 15min Koriander frø 23gr. @ 5min Tørket appelsinskall søt 37gr. @ 5min. [B]Andre ingredienser[/B] Risskall 1,4% [B]Meskeinformasjon[/B] 50°c i 15min 67°c i 85min 76°c i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Imperial B44 Gjærmengde: 1 pk uten starter Informasjon om gjæring: 18,5°c i 1 dag 19,5°c i 1 dag 21°c i 1 dag 22°c i 15 dager 10°c i 1 dag [B]Kommentarer[/B] F [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. mars 2022 Flasket: 3. april 2022 Filtrert: Nei Karbonering: F