Brygger: Trond Rasmussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1052 FG: 1015 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 10,5l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2 kg pilsnermalt. 2 ebc 0.3 kg Vienna. 6.9 ebc 0.4 kg Munich. 17 ebc 0.05 kg Cara crystal. 118 ebc 0.1 kg biscuit. 45 ebc 0.1 kg flaket Bygg. 3.9 ebc 0.02 sjokoladerug. 700 ebc [B]Humle og krydder[/B] 10 gram Target. 30 min kok. 7.7 gram Vanguard. 15 min kok. 10 gram Hallertau. 2 min kok. [B]Andre ingredienser[/B] 2 gram CaCl2 og 2 gram CaSO4 samt 2.5 ml lactose i meskevann. 1 gram CaCl2 og 1 gram CaSO4 i skyllvann [B]Meskeinformasjon[/B] Meskes på 66 grader i 60 min. Deretter 72 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 850 Gjærmengde: 250 milliarder Informasjon om gjæring: Gjæres på 10 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. juli 2019 Flasket: 26. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N