Brygger: Trond Rasmussen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1052
FG: 1015
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 10,5l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2 kg pilsnermalt. 2 ebc
0.3 kg Vienna. 6.9 ebc
0.4 kg Munich. 17 ebc
0.05 kg Cara crystal. 118 ebc
0.1 kg biscuit. 45 ebc
0.1 kg flaket Bygg. 3.9 ebc
0.02 sjokoladerug. 700 ebc

[B]Humle og krydder[/B]
10 gram Target. 30 min kok.
7.7 gram Vanguard. 15 min kok.
10 gram Hallertau. 2 min kok.

[B]Andre ingredienser[/B]
2 gram CaCl2 og 2 gram CaSO4 samt 2.5 ml lactose i meskevann.
1 gram CaCl2 og 1 gram CaSO4 i skyllvann

[B]Meskeinformasjon[/B]
Meskes på 66 grader i 60 min.
Deretter 72 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 850
Gjærmengde: 250 milliarder
Informasjon om gjæring:
Gjæres på 10 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. juli 2019
Flasket: 26. juli 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N