Brygger: Morten Sevland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5C Engelsk dark mild
OG: 1,037
FG: 1,006
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 4,1%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3.6 kg (87.4%) — Muntons Maris Otter Malt — Grain — 5.9 EBC
300 g (7.3%) — Crisp Light Crystal 150 — Grain — 170 EBC
150 g (3.6%) — Weyermann Carafa Special I — Grain — 900 EBC
50 g (1.2%) — Thomas Fawcett Black Malt — Grain — 1300 EBC
20 g (0.5%) — BestMalz Chocolate — Grain — 900 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
15 g (8 IBU) — East Kent Goldings (EKG) 5% — Boil — 60 min

35 g (12 IBU) — East Kent Goldings (EKG) 4.2% — Boil — 30 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Strike Temp — 69.8 °C
Mash In — 66 °C — 60 min

Mash Out — 75 °C — 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp002
Gjærmengde: 1
Informasjon om gjæring:
Ramping-from — 18 °C — 0 days

Ramping-to — 20 °C (12.5 day ramp) — 1.5 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. januar 2022
Flasket: 11. februar 2022
Filtrert: Nei
Karbonering: F