Brygger: Morten Sevland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5C Engelsk dark mild OG: 1,037 FG: 1,006 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 4,1% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.6 kg (87.4%) — Muntons Maris Otter Malt — Grain — 5.9 EBC 300 g (7.3%) — Crisp Light Crystal 150 — Grain — 170 EBC 150 g (3.6%) — Weyermann Carafa Special I — Grain — 900 EBC 50 g (1.2%) — Thomas Fawcett Black Malt — Grain — 1300 EBC 20 g (0.5%) — BestMalz Chocolate — Grain — 900 EBC [B]Humle og krydder[/B] 15 g (8 IBU) — East Kent Goldings (EKG) 5% — Boil — 60 min 35 g (12 IBU) — East Kent Goldings (EKG) 4.2% — Boil — 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Strike Temp — 69.8 °C Mash In — 66 °C — 60 min Mash Out — 75 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp002 Gjærmengde: 1 Informasjon om gjæring: Ramping-from — 18 °C — 0 days Ramping-to — 20 °C (12.5 day ramp) — 1.5 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. januar 2022 Flasket: 11. februar 2022 Filtrert: Nei Karbonering: F