Brygger: Thorbjørn Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,046
FG: 1,010
Mengde vørter: 22,5l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 13,0
Beregnet farge: 6,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Weyermann pils 43,7%
Flaket hvete 29,8%
Best hvete malt 17,9%
Flaket havre 6%
Best munich 1,4%
Risskall 1,4%

[B]Humle og krydder[/B]
Mittelfruh 10 gr @ 60 min
Saaz 8 gr @ 60 min
Mittelfruh 8 gr @ 15 min
Saaz 5 gr @ 15 min
Corianderfrø 23 gr. @ 5 min
Tørket appelsinskall søt 37 gr. @ 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
50°c i 15 min
67°c i 85 min
76°c i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Imperial B44
Gjærmengde: 1 pk uten starter
Informasjon om gjæring:
18,5°C i1 dag
19,5°C i 1 dag
21°C i 1 dag
22°c i 15 dager
10°c i 1 dag

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. mars 2022
Flasket: 3. april 2022
Filtrert: Nei
Karbonering: F