Brygger: Helge Brakstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/maibock OG: 1,065 FG: 1,015 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 13,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Ireks Pilsner Malt Brewferm Munich Malt 1 Ireks Sour Malt / Acidulated Malt [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Magnum Tettnang [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 °C — 75 min 76 °C — 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis W-34/70 Gjærmengde: 3 pkg. Informasjon om gjæring: 10 °C — 6 days 13 °C — 4 days 1 degree daily to 17 °C holding for 12 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. januar 2020 Flasket: 16. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F