Brygger: Helge Brakstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/maibock
OG: 1,065
FG: 1,015
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 13,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Ireks Pilsner Malt
Brewferm Munich Malt 1
Ireks Sour Malt / Acidulated Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Magnum
Tettnang

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 °C — 75 min
76 °C — 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis W-34/70
Gjærmengde: 3 pkg.
Informasjon om gjæring:
10 °C — 6 days
13 °C — 4 days
1 degree daily to 17 °C holding for 12 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. januar 2020
Flasket: 16. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F