Brygger: Finn Berger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1,055 FG: 1,016 Mengde vørter: 32,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 62 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,2 kg Maris Otter 0.4 kg Lys Münchener 0,7 kg Simpsons T50 0,6 kg Brown malt 0,3 kg Dark Chocolate [B]Humle og krydder[/B] 10 gr First Gold @ 60 50 gr First Gold @ 30 30 gr First Gold @ 10 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] mesket på 68 + 72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1318 London a Gjærmengde: 300 milliarder Informasjon om gjæring: gjæret på 17 - 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. juni 2019 Flasket: 27. juni 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N