Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,047 FG: 1,021 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 3,4% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt, 3 kg. Emmerhvede, 2 kg. [B]Humle og krydder[/B] Saaz, 3,5%: 45 g. v. 60 min; 15 g. v. 2 min. 10. g tørket appelsin (bitter og søt), 15 g. koriander. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Turbid mash schedule [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp400 Gjærmengde: mr malty starter Informasjon om gjæring: 19 grader i 2 dager, 20 grader i 4 dager, 21 grader derfra. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. mars 2018 Flasket: 25. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F