Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,047
FG: 1,021
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 3,4%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt, 3 kg. 
Emmerhvede, 2 kg.

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz, 3,5%: 45 g. v. 60 min; 15 g. v. 2 min. 
10. g tørket appelsin (bitter og søt), 15 g. koriander.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Turbid mash schedule

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp400
Gjærmengde: mr malty starter
Informasjon om gjæring:
19 grader i 2 dager, 20 grader i 4 dager, 21 grader derfra.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. mars 2018
Flasket: 25. april 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F