Brygger: Kristine Bakken
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 7C Belgisk wit)
Ekstra ingredienser: Råsaft av norske bringebær
OG: 1044
FG: 1008
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 6,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt 1,4 kg
Pale ale malt 1,0 kg
Hvetemalt 1,4 kg
Flaket hvete 0,6 kg 
Råsaft av bringebær 6%

[B]Humle og krydder[/B]
Northern brewer 20 g AA 60 min
Saaz 10 gr AA 3 15 min
saaz 10 gr AA 3 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring 2,5 gr

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C 90 min 
78C 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 400
Gjærmengde: slurry
Informasjon om gjæring:
Gjæring 2 uker 20 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. mars 2019
Flasket: 26. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N