Brygger: Kristine Bakken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 7C Belgisk wit) Ekstra ingredienser: Råsaft av norske bringebær OG: 1044 FG: 1008 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 6,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt 1,4 kg Pale ale malt 1,0 kg Hvetemalt 1,4 kg Flaket hvete 0,6 kg Råsaft av bringebær 6% [B]Humle og krydder[/B] Northern brewer 20 g AA 60 min Saaz 10 gr AA 3 15 min saaz 10 gr AA 3 2 min [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring 2,5 gr [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C 90 min 78C 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 400 Gjærmengde: slurry Informasjon om gjæring: Gjæring 2 uker 20 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. mars 2019 Flasket: 26. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N