Brygger: Hans Fredriksen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,056
FG: 1,013
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 42,0
Beregnet farge: 33,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter, Torrified wheat, Caramel Malt, Cheteau Munich, Carafa Special II, Crisp Rug,

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo, Columbus/Tomahawk

[B]Andre ingredienser[/B]
CaCl2, CaSO4, MgSO4, NaCl, CaCO3

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
19.5 grader 11 dager
20.8 grader 3 dager

[B]Kommentarer[/B]
Tappet på flasker og karbonert naturlig.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. august 2020
Flasket: 12. september 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N