Brygger: Hans Fredriksen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,056 FG: 1,013 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 42,0 Beregnet farge: 33,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter, Torrified wheat, Caramel Malt, Cheteau Munich, Carafa Special II, Crisp Rug, [B]Humle og krydder[/B] Amarillo, Columbus/Tomahawk [B]Andre ingredienser[/B] CaCl2, CaSO4, MgSO4, NaCl, CaCO3 [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 19.5 grader 11 dager 20.8 grader 3 dager [B]Kommentarer[/B] Tappet på flasker og karbonert naturlig. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. august 2020 Flasket: 12. september 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N